Havo leerlingen Oosterlicht op werkbezoek

De Havo 4 leerlingen van het Oosterlicht College hebben donderdag 3 maart j.l. een bezoek gebracht aan Room for ID’s aan de Dorpsstraat in Vreeswijk. Het bezoek van de leerlingen was gericht om ervaring op te doen en om achter de schermen te kijken bij een grafisch ontwerpbureau.

Wat zijn de dagelijkse bezigheden? Met wat voor programma’s wordt gewerkt? Wat is het proces van aanvraag tot eindproduct? De eigenaresse Ilonka Bottema heeft, samen met twee medewerkers, een korte presentatie gehouden en heeft de leerlingen daarna een workshop laten doen over het creëren van de kernwaarden van het Oosterlicht College.

Ter illustratie lagen er op tafel lag er ook diverse herkenbare logo’s, folders van het Oosterlicht College, maar ook andere communicatie middelen uit Nieuwegein die Room for ID’s gerealiseerd heeft zoals de theatergids DE KOM, huisstijlmiddelen van Geijnwijs, posters, flyers en shirts voor het Geinbeat festival. De leerlingen hebben het bezoek als zeer waardevol ervaren en hebben veel opgestoken om bij het bedrijf in Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk