Hartverscheurende verhalen bij komend Meetinpoint

In ‘As I left my father’s House’ vertellen zondag 21 november aanstaande vluchtelingen met verschillende culturele en religieuze achtergronden verhalen over hun wereld. De organisatie: ‘Een wereld van mensen die leven met de gevolgen van vijandigheid, geweld, oorlog en extremisme. Zij vinden tijdens hun vlucht steun en inspiratie in het leven van hun profeten Abraham, Mozes, Mohammed en in Jezus. Ook zij hebben moeten vluchten. Voor hun onderdrukkers, maar ook voor hun eigen volk.’ ‘As I left my father’s House’ wordt gespeeld door professionele acteurs en musici in gebedshuizen (kerken, moskeen, synagogen) rondom religieuze feestdagen of momenten van herdenking.
Na de voorstelling wordt het publiek de mogelijkheid geboden om met de makers en elkaar in gesprek te gaan over de verschillende thema’s die in de voorstelling naar voren komen. Op zondag 21 november organiseert New Dutch Connections samen met Meetingpoint Nieuwegein de ontmoeting in de Emmauskerk. De voorstelling begint om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur. De toegang is vrij. Klik hier voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren