Katern

Harry Buur nieuwe trainer bij JSV na vertrek van Jan Gaasbeek

Harry Buur wordt de nieuwe opvolger van hoofdtrainer Jan Gaasbeek bij JSV. Buur is momenteel trainer van Vriendenschaar en was ook jarenlang topscorer in diverse teams van de Culemborgs tweede klasser. Gaasbeek had zijn contract bij JSV aanvankelijk verlengd maar koos enkele weken geleden uiteindelijk toch voor vertrek aan het einde van dit seizoen bij de Nieuwegeinse voetbalclub en koos voor De Merinos in zijn woonplaats Veenendaal.

Harry Buur

Begin april reageerde de spelersgroep teleurgesteld op het vertrek van Gaasbeek en voorzitter Wim van Kippersluis al helemaal, “Daar kan ik me alles bij voorstellen. Maar dit was een unieke kans voor mij, gaan werken op vijf minuten van mijn huis. En die factor heeft ook een belangrijke rol gespeeld” aldus Gaasbeek.

Harry Buur heeft in december 2017 al te kennen gegeven dat, na vijf jaar hoofdtrainer te zijn geweest van Vriendenschaar, de tijd is gekomen voor een nieuw hoofdstuk. Dit heeft hij nu gevonden bij JSV.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren