Hardloopster onzedelijk betast

Een 17-jarige jongeman uit Nieuwegein is dinsdag 23 juni aangehouden. Hij wordt verdacht van het feit dat hij een vrouw onzedelijk heeft betast. Agenten kregen die dinsdag omstreeks 19.55 uur een melding dat een hardloopster door een bromfietser op de Reinesteijnseweg bij het passeren in haar billen was geknepen. De bestuurder van de bromfiets droeg volgens de vrouw een opvallende helm. Zij schakelde direct een familielid in en samen keken zij in de omgeving uit naar de verdachte.

Korte tijd later zagen zij de verdachte rijden en alarmeerden de politie. Die hield de verdachte aan en brachten hem en zijn zwart/beige bromfiets over naar het bureau. De politie vermoedt dat meerdere vrouwen dit is overkomen. Mocht dit zo zijn, maar u heeft geen aangifte gedaan, neemt u dan telefonisch contact via het telefoonnummer 0900-8844 voor het maken van een afspraak met de afdeling Zeden. Het onderzoek tegen de verdachte wordt voortgezet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren