Happy Italy opent nieuw restaurant in foodcourt Nieuwegein

Het is bijna zo ver; woensdag 5 juli opent Happy Italy de deuren van een splinternieuw restaurant in de Foodcourt Nieuwegein (langs A27 in Het Klooster). De opening zal feestelijke gevierd worden met diverse activiteiten voor kinderen en iedere dag 250x kans op gratis pizza. Met de komst van Happy Italy heeft Nieuwegein er een trendy familie restaurant bij waar je voor een betaalbare prijs kunt genieten van grote pizza’s en verse pasta’s.

Happy Italy

De nieuwste Happy Italy is gevestigd op een centraal gelegen plek in het vorig jaar geopende Foodcourt langs de A27. Het nieuwe restaurant biedt een ruime hoeveelheid zitplaatsen (zowel binnen als buiten), variërend van knusse tafeltjes voor twee tot comfortabele banken waar je gemakkelijk met een grote vriendengroep of de hele familie aanschuift. Er is ook een toffe speelhoek waar kinderen zich lekker in kunnen uitleven. Het is ook mogelijk om bij Happy Italy een kinderfeestje te vieren.

Feestelijke opening
Om iedereen in Nieuwegein en omgeving kennis te laten maken met Happy Italy, wordt van woensdag t/m zaterdag groots uitgepakt tijdens de openingsweek. Naast diverse feestelijke activiteiten voor kinderen tussen 13:00 – 17:00 uur, zoals een springkussen, een schminker, ballonnenclown en gratis ijsjes, en maken gasten ook iedere dag kans op één van de 250 gratis pizza’s.

Sandra van Halderen (CEO Restaurant Company Europe) vertelt: ‘We maken er écht een feest van voor alle kinderen én ouders. Nieuwegein heeft een tijdje moeten wachten op onze komst. We hebben al heel veel leuke reacties ontvangen en wij kunnen echt niet wachten om iedereen te gaan ontvangen. Onze pizzabakkers staan in de startblokken.’

More for less
Met kwalitatief goed eten voor een lage prijs én grote porties, maakt Happy Italy uiteten gaan beschikbaar voor een breed publiek. Sandra van Halderen : ‘Op onze menukaart vind je een ruime keuze aan verse pasta’s, grote pizza’s en onze unieke sweet pizza’s. Krijg je niet alles op, dan krijg je de rest mee, zodat je er later nóg een keer van kunt genieten. Ook zijn er voor de kinderen meerdere lekkere kidsmenu’s met kleurplaat en een leuke verrassing. Of je nu bij ons langskomt met je gezin, snel een hapje wil eten terwijl je op doorreis bent of je favoriete pizza of pasta bij ons komt afhalen via onze take away service. We doen er alles aan om een flinke dosis happiness toe te voegen aan je dag.’

Happy Italy Nieuwegein is woensdag t/m vrijdag geopend van 16.00 uur – 22.00 uur, zaterdag en zondag geopend van 12.00 – 22.00 uur, maandag en dinsdag gesloten. Je kunt zonder reservering langskomen of vooraf een reservering maken via de website van Happy Italy.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk