Hans Spekman bezoekt Ontmoetingscentrum

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein (OCN) van VitrasCMD verwelkomt Hans Spekman, partijvoorzitter van de PvdA, op vrijdag 25 mei van 14.00 – 16.00 uur. Het initiatief hiertoe kwam van een bezoeker van het OCN en tevens oude kennis van Hans Spekman.

Doel van dit bezoek is tweeledig. Enerzijds wil het OCN laten zien wat het te bieden heeft als dagvoorziening voor thuiswonende dementerende ouderen en hun mantelzorgers. In groepjes vindt een gevarieerd activiteitenaanbod plaats met spelletjes binnen en buiten, creatieve-, muzikale- en bewegingsactiviteiten waaraan iedereen mee mag doen. Anderzijds wil het OCN graag met Hans Spekman in gesprek gaan over de toekomst van ouderenzorg en mantelzorgondersteuning. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en drankje.

VitrasCMD biedt al ruim 50 jaar zorg, hulp- en dienstverlening. In de vorm van verzorging en verpleging thuis, aanvullende gemaksdiensten en cursussen, consultatiebureau, hulpmiddelen als bedden, rolstoelen, krukken en klossen. Ondersteuning bij sociale, psychische of financiële problemen is mogelijk via maatschappelijk werk en thuisbegeleiding. VitrasCMD – in bezit van het kwaliteitskeurmerk HKZ – blijft werken aan de verbetering van de hulp aan haar cliënten. Zo heeft VitrasCMD deelgenomen aan het ontwikkelprogramma In voor Zorg! Verder is VitrasCMD kernpartner in het Centrum voor Jeugd en Gezin en neemt zij deel aan het innovatieve programma Sociaal Werk in de Wijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk