Katern

Hans Koolwijk en Mary Henebiens winnen PVN Clubkampioenschap Petanque

Afgelopen zondag organiseerde de evenementencommissie van de Petanque Vereniging Nieuwegein (PVN) het club kampioenschap man/vrouw. Het kampioenschap kon, vanwege het mooie weer, buiten gespeeld worden. Voor dit kampioenschap hadden zich 24 teams ingeschreven. De finale echter werd binnengehouden vanwege de regen.

De partij om de derde en vierde plek ging tussen het team Bram en Wil van Kuil en het team Geert van Leth en Dicky Mulder. Bram en Wil wisten deze partij te winnen zodat zij op plek 3 eindigde. Daarmee kwam Geert van Leth met Dicky Mulder op de vierde plaats.

De finale partij ging tussen team John en Sonja Rowaan die moesten het opnemen tegen team Hans Koolwijk en Mary Henebiens. Gadegeslagen door de vele toeschouwers wisten Hans en Mary de partij te winnen. ‘Al met al een geslaagd kampioenschap’ aldus de organisatie.

Na afloop van dit kampioenschap werd er door velen genoten van een heerlijke schnitzel met toebehoren. ‘De evenementencommissie kan terug kijken op een geslaagde dag’, zo laat zij onze redactie weten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk