Handwerk en Quiltdagen in De Beursfabriek

Op donderdag 23 t/m zaterdag 25 november 2017 vinden er in De Beursfabriek aan de Symfonielaan 5 in Nieuwegein weer de ‘Handwerk en Quiltdagen’ plaats. Deze dagen kunt u van 10.00 uur tot 17.00 uur inspiratie opdoen m.b.t. handwerken en quilt.

Het leren van technieken van ervaringsdeskundigen is voor velen een waardevolle ervaring. Daarom zijn er ook dit jaar weer talloze uiteenlopende workshops en demonstraties waaraan deel kan worden genomen. De nieuwste technieken en laatste trends komen uitgebreid aan bod. Kijk mee over de schouders van de professionals, kies een workshop die bij je past en doe mee! Niet alleen leerzaam, maar ook nog eens ontzettend gezellig!

Alleen op de ‘Handwerk en Quiltdagen’ kun je na het winkelen nog urenlang inspiratie opdoen op de grootste textiele kunsttentoonstelling van Nederland! Meer dan 80 kunstenaars tonen beeldende kunst van textiel. Beproefde textiele technieken als quilten, vilten, weven, breien en borduren worden ingezet om maatschappelijke, maar ook persoonlijke thema’s uit te dragen.

Textiele kunsttentoonstelling
Tijdens de Handwerk en Quiltdagen laten meer dan 80 textielkunstenaars, waaronder Hilde van Schaardenburg, Irene van der Wolf, Anneke Zwolsman, Mary Poppelier, Liesbeth Godrie, Caroline Grootenboer, Meta Heemskerk, Joke Hardenbol, Fransje Smit, Geskea Andriessen, Jantine Hos, Inge Witvers, Lia Meiborg, Mariëlle Huijsmans, Mariëlle van den Bergh en Suze Termaat hun kunst zien aan de bezoekers.

De toonaangevende kunstenares Hilde van Schaardenburg heeft inmiddels vele nationale en internationale awards op haar naam staan. Ze exposeert in binnen- en buitenland. De thema’s die zij in haar werk gebruikt, worden enerzijds bepaald door de internationale wedstrijdthema’s en anderzijds door haar persoonlijke levensthema, dat van de zin en het bijzondere van het leven hier op aarde.

Kijk op de website van de organisatie voor meer informatie en de kosten van een toegangskaart.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk