Handen uit de mouwen voor Jeugdland

Net als voorgaande jaren, werden dit weekend weer veel vrijwilligersklussen gedaan in het kader van NL DOET. De landelijke actie waarbij inwoners de handen uit de mouwen steken om klussen te doen bij verschillende activiteiten.

Ook in Nieuwegein waren veel inwoners actief. Wethouders Martijn Stekelenburg en Peter Snoeren en de CDA-raadsleden Roelof de Wild, Renee Blom en Gerben Horst waren met veel andere vrijwilligers actief op Jeugdland in Nieuwegein-Zuid. Er is hard gewerkt om de klussen die door het bestuur van Jeugdland zijn voorgedragen te klaren.

Zo ging wethouder Stekelenburg (SP) onder andere aan de slag met de aanleg van een nieuwe stortbak op het toilet. Wethouder Peter Snoeren (D66), Sociaal Programmeur Sabrina Eijk, raadsleden Renee Blom en Gerben Horst waren in de weer met de groenvoorziening. Er moesten diverse struiken verwijderd worden en nieuwe neergezet. Sociaal-Programmeur Sandra Zwart en Roelof de Wild namen het schilderwerk voor hun rekening waardoor er straks weer een mooi welkomstbord bij de ingang van Jeugdland staat.

Het CDA heeft al diverse vrijwilligersinitiatieven op deze manier ondersteund. CDA-fractievoorzitter Roelof de Wild: “Wij dragen NL Doet een warm hart toe en vooral de vrijwilligers die zich inzetten. NL Doet is een mooie combinatie van actief bezig zijn in de stad en horen wat er bij verenigingen leeft. En een paar extra handjes zijn altijd welkom.”

Klik voor foto’s op het fotocamera-icoontje hieronder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren