Handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Wilt u als vrijwilliger de handen uit de mouwen steken voor de Nieuwegeinse samenleving? Dat kan op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in de gemeente Nieuwegein zijn tientallen klussen door maatschappelijke organisaties aangemeld. Op www.nldoet.nl/nieuwegein kunt zich u via de oranje button ‘klus zoeken’ op een klus individueel inschrijven, of met een groepje vrienden, familieleden, buren of collega’s. Het voltallige college van B&W van de gemeente Nieuwegein doet ook mee op vrijdag 21 maart.

NLdoet is een landelijk initiatief van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve bewoners voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein (MOvactor) is de initiatiefnemer voor NLdoet in Nieuwegein. Samen met MaS (Maatschappelijke Stages) en Samen voor Nieuwegein coördineert zij NLdoet. NLdoet wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Nieuwegein.

Kijk vooral op www.nldoet.nl/nieuwegein. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Mirjam de Groot, per e-mail op mirjam@samenvoornieuwegein.nl of telefonisch op 06-43368435.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk