Handelen in betrokkenheid op de Beursvloer

Ruim 100 bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben zich al aangemeld voor de Beursvloer Nieuwegein op donderdag 27 oktober a.s. Beide partijen komen naar dit bruisende ontmoetingsevenement om zichzelf én elkaar te versterken. Tussen 16.00 en 18.00 uur worden er matches gemaakt met als inzet mensen, media, massa en middelen. De Beursvloer vindt plaats bij Ballast Nedam in Nieuwegein en wordt geopend door burgemeester Frans Backhuijs.

Op de Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer.

Doel van een Beursvloer is om matches tot stand te brengen. Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon handen om het één en ander voor elkaar te krijgen. Uiteraard stellen zij hier iets tegenover. Bedrijven hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

Aan het einde van de middag worden de resultaten bekend gemaakt. Na de sluiting van de Beursvloer door wethouder Wouter Kolff kunnen de deelnemers nagenieten en napraten tijdens de afsluitende borrel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk