Katern

Halve finale dames eredivisie VTV/Jinbu Europe – TTV Lybrae Heerlen

De laatste wedstrijd in de groepsfase van de dames eredivisie was geen gemakkelijke, maar coach Dong Li zag met tevredenheid hoe Jacintha de Hoop, Vera van Boheemen en Sanne de Hoop het team wederom naar de top vier van Nederland speelden. Het Nieuwegeinse VTV houdt daarmee een eervolle traditie in stand. Sinds de start in 2013 is het steeds gelukt om de halve finales te halen.

In deze halve finale komt de grote uitdager voor de landstitel, TTV Lybrae Heerlen, zaterdag 20 april aanstaande op bezoek in Nieuwegein. TTV Lybrae Heerlen met in de gelederen ex-international Elena Timina, de Russische topspeelster Tatiana Garnova en jeugdinternational Rachel Gerards zullen tafeltennis van de bovenste plank laten zien.

Tafeltennisvereniging VTV zal deze wedstrijd omlijsten met een passende entourage. ‘We zullen die dag ook twee belangrijke steunpilaren bedanken voor hun jarenlange inzet, speelster Jacintha de Hoop en manager Arjan van der Linden. Zij gaan na dit seizoen op zoek naar nieuwe uitdagingen’ aldus Bert van Schaik van tafeltennisvereniging VTV uit Vreeswijk.

VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. En iedereen profiteert van een gratis warme- en koude hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg. De wedstrijd begint om 15.00 uur en duurt tot 17.45 uur. Het adres is Helmkruid 9 in Nieuwegein.

VTV tafeltennis

Het VTV-team, op de voorgrond van links naar rechts Vera van Boheemen, Sanne de Hoop en coach Dong Li. Daarachter Jacintha de Hoop, Chana van der Venne, Emine Ernst en Manager Arjan van der Linden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren