Halte Merwestein vrijdag 14 juni niet bereikbaar

Op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni vinden er op tramhalte Merwestein in Nieuwegein werkzaamheden aan de perronvloeren plaats. Dit betekent dat de tram op vrijdag 14 juni niet stopt op halte Merwestein en dat de halte deze gehele dag niet bereikbaar is. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van Bestuur Regio Utrecht.

In de zomer van 2012 is de dekvloer van de perrons van halte Merwestein vervangen. Bij de ingebruikname van de halte bleek de nieuwe laag erg glad te zijn. Om veiligheidsredenen zijn direct matten op de perrons geplaatst. Vanwege de winterperiode is gekozen voor deze tijdelijke oplossing. Nu is het tijd om de huidige toplaag te verwijderen en een nieuwe toplaag aan te brengen op de gehele oppervlakte van beide perrons en zo te kiezen voor een structurele oplossing.

De werkzaamheden, onder voorbehoud van de weersomstandigheden, beginnen in de nacht van vrijdag 14 juni om 01.00 uur en duren tot en met circa 06.00 uur zaterdagochtend 15 juni. In deze periode is halte Merwestein niet toegankelijk voor alle reizigers. In de nachtelijke uren moeten omwonenden rekening houden met enige geluidshinder. Bestuur Regio Utrecht, opdrachtgever van deze werkzaamheden, probeert de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Reizigers die gebruik maken van halte Merwestein worden geadviseerd op vrijdag 14 juni te reizen met de buslijnen 48 en 77 van en naar halte Nieuwegein Stadscentrum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren