Katern

Halloween op Jeugdland

Op zaterdag 26 oktober viert Bouwspeeltuin Jeugdland voor de vierde keer haar Halloween feest. Kom verkleed en geschminkt en neem een tasje mee voor je snoep. Je kunt naar binnen tussen 18.30 uur en 19.30 uur, daarna gaat de deur dicht, het feest duurt tot 21.30 uur.

Er is van alles te doen. Bezoek de waarzegster, voel de vleermuizen in onze kerker, haal een hapje en drankje bij het griezelbuffet en nog veel meer. Het feest is voor kinderen die op de basisschool zitten, ze moeten begeleid worden door een volwassene. Wil je mee feesten, koop dan een kaartje. Ze kosten € 4,- per persoon, ook voor volwassenen. Het is op Bouwspeeltuin Jeugdland aan de Helmkruid 1 in Nieuwegein zuid. Meer informatie is te vinden op de website van Jeugdland. Voor vragen kan er gemaild worden naar aktiviteiten@jeugdlandnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren