Halloween in Fokkesteeg

Nog een paar weken en dan wordt er in de wijk Fokkesteeg traditiegetrouw weer Halloween gevierd, met een geweldige griezelige tocht langs de griezelig versierde en verlichte huizen in de wijk. Als jij durft aan te bellen zul je verwend worden met snoep! De trick&treat-huizen maken deze tocht weer tot een waar spektakel. Welk huis wint dit jaar de prijs voor best, griezeligste of meest entertainment huis? De kinderen bepalen!

Graaf Boudewijnlaan 26: John en Shirley van der Schilden

Alle deelnemende kinderen krijgen een deelname-herkenning voor bij de deelnemende huizen én een een speciaal aandenken aan Halloween. Het wijknetwerk Fokkesteeg roept alle wijkbewoners om mee te doen. Om in de stemming te komen vinden er de komende maand allerlei activiteiten plaats rondom Halloween.

Kom in je allermooiste Halloween kostuum en ga op de foto met Griezel Rico in de Meet & Greet bij het startpunt. Je krijgt van Rico gelijk je allereerste Halloween 2022 aandenken mee! Voor alle deelnemende kinderen ligt zo’n kadootje klaar!

MAS-stage en aanmelden
Voor MAS- stage is de Halloween natuurlijk de allerleukste MAS! Je helpt met opbouwen, route-versieren, de eigen locaties versieren en bemannen. En als griezel verkleed wijs je de route en laat je de kinderen (op gepaste manier natuurlijk!) griezelen.

Aanmelden gaat dit jaar anders. Meld je kinderen aan door het sturen van een mail naar wnwfokkesteeg@gmail.com Dit o.v.v. Halloweenfeest Fokkesteeg. Meld het aantal kinderen, de leeftijd, aantal volwassenen die meelop[en en de starttijd van je keuze tussen 17.00-18.30 uur. (Ieder kwartier). Ben je in bezit van de stadspas vermeld dan ook je naam (zoals vermeld op de pas) en je stadspasnummer.

Op de dag zelf kun je vanaf 16.00 uur je start-pakket komen halen bij Enik. Bij het afhalen van je startbewijs betaal je voor je deelname. Dit jaar kun je contant en per pin betalen! De kosten voor deelname zijn € 3,- per kind, stadspashouders betalen € 1,50. Alle deelnemende kinderen krijgen een deelname-herkenning voor bij de deelnemende huizen én een een speciaal aandenken aan de Halloween.

Over de verdere indeling van het Halloweenfeest zal de organisatie de komende weken verder informeren. Om alvast in griezelstemming te komen, staat de Kidsclub woensdag 12 oktober in het teken van Halloween. De kidsclub kanjers Sandra & Maxe hebben griezelig enge knutsels op het programma staan. Opgeven voor de Halloween, kidsclub, als MAS-stagiaire, sponsor of vrijwilliger kan een e-mailtje gestuurd worden naar: wnwfokkesteeg@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk