Halloween en Sint Maarten: Vier het dit jaar thuis!

De voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht, waaronder Nieuwegein valt, roept iedereen dringend op om dit jaar geen Halloween en Sint Maarten te vieren door met kinderen de straat op en langs de deuren te gaan. Hij vraagt ouders en verzorgers om deze feesten dit jaar binnenshuis met de kinderen te vieren. Het risico op verdere verspreiding van het Coronavirus is anders te groot.

Halloween is op zaterdag 31 oktober en Sint Maarten is op woensdag 11 november. Hoe verleidelijk het ook is om naar buiten te gaan, aanpassen van ons gedrag is de sleutel om besmettingen met het coronavirus samen onder controle te krijgen. Dat maakt iedereen persoonlijk eigenlijk medeverantwoordelijk voor het voorkomen van besmettingen.

De voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht snapt dat veel mensen uitkijken naar Halloween en Sint Maarten. Helaas kan het op dit moment even niet anders. Peter den Oudsten: ‘We moeten het echt nog even vol houden. Hoe beter wij ons best doen het virus te helpen bestrijden, hoe sneller we weer samen gezellige dingen kunnen doen.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk