Hako Bouw kiest voor uitbreiding op Het Klooster

Hako Bouw B.V. gaat een nieuw bedrijfspand realiseren op bedrijvenpark Het Klooster. Het bouw- en aannemersbedrijf uit Montfoort ziet volop potentie in de nieuwbouwlocatie in Nieuwegein. Donderdag 18 september kwamen de eigenaren naar het Stadshuis voor ondertekening van de koopovereenkomst. Nog deze maand starten zij met de bouw van het bedrijfspand naast het al gevestigde Mavaro B.V.

Het bedrijf Hako Bouw heeft gekozen voor een perceel van 1.432 m2 op Het Klooster. Dit biedt mogelijkheden voor de gewenste uitbreiding van het bedrijf met grotere bedrijfsruimte. ‘Doorslaggevend in de keuze voor Het Klooster was ligging, duurzaamheid, kwaliteit, prijs en de vlotte medewerking van de gemeente Nieuwegein. Wij gaan duurzame technieken toepassen die we ook gebruiken bij onze modelwoningen en zo straks direct aan onze opdrachtgevers kunnen laten zien’, aldus eigenaren de heer Kolfschoten en Kraan. In het eerste kwartaal van 2015 staat de oplevering van het bedrijfspand gepland.

Met de komst van Hako Bouw komt er opnieuw bedrijvigheid op Het Klooster. Wethouder Johan Gadella van o.a. Economische Zaken: ‘Hako is een tweede bedrijf in de bouw dat zich vestigt op Het Klooster. Bouwmaterialengroothandel Imabo ging hen voor. Hiermee wordt onderstreept dat Het Klooster de ideale groeiplek is voor bouwbedrijven om als nationale en regionale springplank te dienen. De gemeente is blij dat een succesvol bouwbedrijf uit de regio zich in Nieuwegein vestigt om verder te groeien. Ook hun duurzaamheidsambities passen goed in Het Klooster.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk