Hakenkruizen en vernielingen in Galecop

Vandalen hebben in de wijk Galecop flink huisgehouden. De jongeren ontmoetingsplek (JOP) aan de Galecopperwetering in het Skate Park werd begin deze week flink toegetakeld. Ook werden hakenkruizen getekend op de bankjes in het park. De gemeente is hierover inmiddels ingelicht. De bewoners rondom het park zijn de vernielzucht zat en zouden graag zien dat er beter gehandhaafd wordt.

Eén van de bewoners in een reactie: ‘Het is Galecop kennelijk niet gegund om een gezellige hangplek te hebben, waar je je apparaat kunt opladen en je vrienden kunt ontmoeten. Wie zijn die vandalen, die al bankjes hebben vernield zodat er niet bij de halfpipes kan worden gezeten. De vandalen moesten zich kennelijk amuseren met het vernielen van een afvalbak? Zijn er ook ouders van de vernielzuchtigen die zich aangesproken voelen? Ook heb ik gezien dat men wildplast daar.’

Wijkcoordinator Fransje van Beek hoort graag of er mensen zijn die meer weten over de vernieling. Inmiddels is de vernieling doorgegeven aan de wijkagent, handhavers en het jongerenwerk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk