Haal jij een (VIP) maaltijd af tijdens de ‘Kook Voor Je Buur 10Daagse?’

Van 27 september tot en met 6 oktober organiseren we de Kook Voor Je Buur 10Daagse. Tijdens die 10 dagen wordt er ook door een aantal VIPS gekookt! Wethouders John van Engelen en Marieke Schouten koken aantal porties viscurry met rijst, Wethouders Ellie Eggengoor en Jan Kuiper maken een kleine Indische Rijsttafel en de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) en Maestro Cees van Suylekom zullen woensdag 2 oktober aanstaande samen speciaal voor Burendag en de Week van de Ontmoeting een Buren Pot maken. De opbrengst zal gaan naar een goed doel.

Wil je gebruik maken van deze unieke en eenmalige kans om een maaltijd af te halen bij één van de wethouders of de hoofdredacteur van pen.nl? Je kunt hier nog een portie van een deze maaltijden bemachtigen en de rest van het aanbod van de Nieuwegeinse thuiskoks zien!

Martin Reijmerink (l) en Cees van Suylekom (r) eerder aan de kook bij De Volendammer

Bekijk hier alle maaltijden in Nieuwegein en bestel een maaltijd waar je meteen trek van krijgt want op = op!

De ‘Kook Voor Je Buur 10Daagse’ wordt mede mogelijk gemaakt door de focusgemeenten: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Nieuwegein, Vlaardingen en Delft. Vanuit deze focusgemeenten zullen de wethouders en burgemeesters ook meedoen aan de ‘Kook Voor Je Buur 10Daagse.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren