Grote verschillen grafkosten in Nieuwegein

Een uitvaart in Nieuwegein kost geld, maar hoeveel precies is voor veel mensen onduidelijk totdat ze ermee in aanraking komen. De precieze kosten zijn sterk afhankelijk of men kiest voor een crematie of  begrafenis. In het geval van een begrafenis spelen de lokale grafkosten een belangrijke rol.

In Nieuwegein zijn er drie begraafplaatsen: Noorderveld, Kerkveld en Vreeswijk. In 2018 kost een eigen graf voor 1 persoon op Noorderveld € 2.840,00 en € 3.503,00 op Kerkveld. Voor de actuele grafkosten op begraafplaats Vreeswijk kunt u het beste direct contact opnemen. De looptijd van de grafkosten zijn over het algemeen 10 jaar met de optie tot verlenging.

Hoeveel de kosten van een begrafenis verschillen van een crematie kunt u op Zorgvaart uitrekenen. Dit is afhankelijk van diverse factoren en persoonlijke wensen. De kosten van een uitvaart kunt u dekken met een uitvaartverzekering, zodat uw nabestaanden niet met deze kosten achter blijven.

Heeft u nog geen uitvaartverzekering, dan kunt u op de website van Zorgvaart verzekeraars vergelijken op premiekosten middels een lijngrafiek. Het afsluiten zelf kunt u vervolgens op de website van een uitvaartverzekeraar regelen.

Begraafplaats Noorderveld

One thought on “Grote verschillen grafkosten in Nieuwegein

  1. John

    Zelfs van een dode willen ze nog graag plukken

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren