Grote Trollen- en Halloweendag

Op koopzondag 31 oktober wordt in winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein een bijzondere Trollen- en Halloweendag georganiseerd. Alle activiteiten staan op deze koopzondag in het teken van de naderende Halloween met heksen, Trollen en pompoenen.

Tijdens het winkelen kunnen de bezoekers genieten van de bijzondere Noorse Trollen die slechts zelden uit hun schuilplaats komen om zich aan de mensen te vertonen.

Zo is de echte originele Tante Trol uit haar schuilplaats gekomen om voor haar Trollentent de kinderen haar spannende verhaaltjes te vertellen. Natuurlijk kunnen de kinderen ook een kijkje nemen in haar tent vol spinnen en buitenaardse figuren. Van Tante Trol krijgen de kinderen ook een kleurplaat van haar mee naar huis.

Door het gehele winkelcentrum duiken de Trollen ergens op. Soms zijn ze ook uit de verte al duidelijk zichtbaar omdat ze zich op hoge stelten bewegen, vaak ook vergezeld van heksen op stelten. Maar er wordt ook een grote Trollenoptocht gehouden die wordt begeleid door vreemde muzikanten op een griezelfiets.

Voor alle creatieve bezoekers worden in het winkelcentrum workshops gehouden waarbij een eigen Trolletje kan worden vervaardigd of een pompoen kan worden voorzien van een eigen “lampje”.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk