Grote stemactie voor schilderijen Cityplaza

Nog tot 12 september aanstaande kunt u direct op de facebookpagina van Cityplaza stemmen op de prachtige schilderijen, die door de basisscholen zijn gemaakt in het kader van de aanstaande opening van Cityplaza.

De kinderen hebben een groot schilderkunstwerk van 1.50 x1.50 mtr. gemaakt met als thema: ‘NIEUWEGEIN, ONS NIEUWE STADSCENTRUM.’ Vier-en-twintig scholen verleenden hieraan spontaan hun medewerking, slechts bij één school ontbrak helaas de tijd hiervoor.

De winnende school van deze stemactie zal uit handen van de burgemeester tijdens de opening van Cityplaza op donderdag 29 september omstreeks 11.00 uur de hoofdprijs van € 3.000,- ontvangen. Een notaris zal na 12 september dan kunnen bepalen welke school de geldprijs zal ontvangen. Voor alle scholen heeft Cityplaza zeker een fraaie herinnering in petto.

De stemmers op de stemactie maken hiermee kans op een Rituals pakket ter waarde van € 50,- en indien u zich direct aanmeldt als “vriend van Cityplaza” op de facebookpagina maakt u ook nog eens kans op een iPad.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk