Grote partij elektronische producten gestolen bij bedrijf in Nieuwegein

In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in het distributiecentrum van de MediaMarkt aan de Inundatiedok op industrieterrein Het Klooster in Nieuwegein. De daders hebben veel waardevolle spullen weggenomen. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

De inbraakmelding kwam dinsdagmorgen rond 06.20 uur binnen. De dieven sloegen een flinke slag en maakten mobiele telefoons, tablets en laptops buit. De forensische opsporing kwam ter plaatse voor sporenonderzoek. Ook zijn de camerabeelden gecheckt.

Klanten die iets besteld hebben bij MediaMarkt krijgen mogelijk te maken met de gevolgen van een inbraak in het distributiecentrum in Nieuwegein eerder deze week.

GETUIGEN
Heeft u iets opvallends gezien in de omgeving van de Inundatiedok in Nieuwegein in de nacht van 26 op 27 februari tussen 1.00 uur en 6.20 uur of in de dagen voorafgaand aan de inbraak, meld dit dan bij de recherche in Nieuwegein. Heeft u informatie over de daders of weet u waar de gestolen spullen zijn, neem dan ook contact op. Dit kan via 0900-8844 of via dit tipformulier. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren