‘Grote’ kunstroof in Nieuwegein

Hennie, een creatieve Nieuwegeinse, biedt regelmatig leuke workshops aan in Buurtplein Zuid. Deze workshops bereid ze goed voor, door de kunstwerkjes alvast van tevoren te maken. Voor sommige kunstwerkjes is ze weken bezig en zit ze letterlijk met pincet en vergrootglas te ‘pielen’ voor een mooi resultaat. Deze werkjes worden in het buurtplein aan de Ratelaar 37 in Nieuwegein Zuid tentoongesteld, waarbij ook een inschrijflijst ligt om je aan te melden voor de workshop.

Op dinsdag 23 juli komt Hennie voor haar knutselochtend in Buurtplein Zuid. De kunstenares ziet gelijk dat al haar vijf kunstwerkjes verdwenen zijn! Een verschrikkelijke ontdekking! Het kan zijn dat iemand ze heeft meegenomen omdat hij/zij dacht dat het bij de weggeef-kast hoorde, wat niet het geval was. Hennie dat de kunstwerken weer snel teruggebracht worden. Niet alleen omdat ze een emotionele betekenis voor haar hebben, maar ook omdat ze als voorbeelden voor de workshops dienen.

Herkent u de werken op de foto’s hieronder, heeft u ze per ongeluk meegenomen, of weet u waar ze zijn? Dan zou u Hennie erg gelukkig maken als u helpt ze weer terug te brengen naar Buurtplein Zuid!

Het bewuste kunstwerk dat vermist wordt

Mocht u enthousiast zijn om een workhop van Hennie te volgen? Dan kunt u op www.movactor.nl/vierdezomer zien welke workshops er deze zomer te volgen zijn! Heeft u informatie voor Hennie, en/of heeft u interesse in het volgen van een workshop? Dan kunt u Hennie bereiken via ontspanningsknutsel@gmail.com. Meer informatie is te krijgen bij Hanz Lasthuis via 06-43368431.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren