Grote klussendienst Algemene Hulpdienst Nieuwegein in actie

Afgelopen week had de grote klussendienst van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) de handen vol aan twee grote tuinklussen. Met vier man sterk werd opslag verwijderd om de tuinen weer toegankelijk te maken. Een dankbare ondersteuning voor mensen die door omstandigheden de regie in het leven zijn kwijtgeraakt, geen sociaal netwerk hebben en weinig financiële middelen.

De AHN kent een zeer uitgebreid hulpaanbod waaronder sociaal contact, thuisadministratie, regelhulp, begeleid vervoer, boodschappen doen, duo-fiets, klusjes in en om het huis, maken van een levensboek en nog veel meer. De hulplijn van de AHN is iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur bereikbaar voor uw hulpvraag via het telefoonnummer: 030- 60 67 409 en per e-mail op: info@hulpdienstnieuwegein.nl.

Alle vrijwilligers bij de AHN zijn gescreend en houden zich aan de gedragscode van de AHN en de instructies van het RIVM: ‘Een veilig en vertrouwd gevoel voor de hulpvrager!’ Zie voor meer informatie zie de website van de AHN.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren