Grote drugsvangst op industrieterrein in Nieuwegein

De politie heeft woensdagmiddag 21 februari een grote drugsvangst gedaan in Nieuwegein. Daar werden drie auto’s gecontroleerd die vanaf bedrijventerrein Liesbosch wegreden en dat bleek niet voor niks. In alle voertuigen werd hennep gevonden. Ook vonden agenten 300 gram van een nog onbekende witte stof.

De vier inzittenden van de auto’s werden aangehouden, maar de politie was nog niet klaar. Ook het pand waarvandaan de auto’s waren vertrokken, werd nader doorzocht.

De doorzoeking van dat gebouw leverde enkele kilo’s hennep, een stroomstootwapen en een ploertendoder op. Drie mensen in het pand werden in de boeien geslagen en vijf auto’s werden in beslag genomen.

Van de zeven verdachten komen er vijf uit Utrecht, één woont in Zaandam en één heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De mannen zijn tussen de 38 en 51 jaar oud.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren