Videobeelden grote brand in Grillroom Kings Valley in Vreeswijk

De brandweer is rond 14.55 uur gealarmeerd voor een brand in Grillroom Kings Valley Nieuwegein aan de Dorpsstraat in Vreeswijk. Volgens de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) ging het om een uitslaande brand. Inmiddels is het vuur onder controle.

Het vuur is ontstaan in de onlangs vernieuwde keuken van de Grillroom. Op dat moment zou er niemand meer in de eetzaak en de bovenliggende woning aanwezig zijn geweest. De brandweer was met drie tankwagens en een ladderwagen ter plaatse om het vuur te blussen. Overslag naar omliggende panden is voorkomen door de inzet van de brandweer.

In de omgeving was veel rookontwikkeling. De brandweer heeft de brand opgeschaald en omwonenden gewaarschuwt om ramen en deuren gesloten te houden. De brand trok veel bekijks. Brandweerlieden controleerden ondertussen de afzuiginstallatie en konden rond 16.00 uur het sein brand meester gegeven. De oorzaak van de brand is onduidelijk maar zou ontstaan kunnen zijn in een van de frituurpannen. Stichting Salvage was aanwezig voor de schadeafhandeling. De Grillroom is gesloten.

Foto’s: Jan Valkenburg

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren