Groots Korfbal Toernooi op Sportpark Zandveld

Op 27 augustus organiseert Korfbal vereniging Koveni het grote Koveni Toernooi 2011. Op het toernooi spelen 19 verenigingen met maar liefst 111 teams, dat zijn zeker meer dan 1000 mensen! Net zoals voorgaande jaren mag Koveni weer dankbaar gebruik maken van een aantal grasvelden van de omringende voetbal verengingen: VSV Vreeswijk en SV Geinoord. Het materiaal, zoals de palen, manden en ballen mag Koveni lenen van 3 buurt Korfbal verenigingen: HKC, Fortissimo en Viko. Voor de jongere spelers is er uiteraard weer een springkussen en zijn er verschillende leuke activiteiten.

De prijsuitreiking om 16.30 uur zal dit jaar worden gedaan door de wethouder van Sport en Recreatie, Helen van den Berg en door de toernooi sponsor.

Een vrijwilliger aan het woord: “Het is echt leuk om mee te helpen aan zo’n groot evenement. Eerst al het voorwerk op vrijdag en dan de grote dag! ’s-Ochtends om 07.00 uur het ontbijt in de kantine voor de vaste crew. Alles wordt nog een keer doorgesproken en gecontroleerd. De laatste dingen worden geregeld en dan lopen de eerste spelers het veld op. De dag is begonnen!” Kortom: Een niet te missen toernooi voor Korfballend Midden Nederland. Ben je ook nieuwsgierig geworden of ben je van plan om te gaan korfballen? Ga dan vooral even kijken op zaterdag 27 augustus aanstaande van 10.00 uur tot 17.00 uur op Sportpark Zandveld aan de Helmkruid 7.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk