Groot trampolinepark in Nieuwegein

Op het bedrijventerrein Plettenburg in Nieuwegein wordt een indoor trampolinepark gebouwd van ruim 2.000 vierkante meter vol met trampolines, trick area, basketbal, Dodgeball, sleckline en free run! Sporten, fun, teambuilding.

Volgens de initiatiefnemers is het de grootste trampolinehal van de Europa. “We willen eind juni open gaan”, zegt Emile van Westing van Jumpersz. “Maar we hebben waarschijnlijk wat vertraging maar deze zomer gaan we sowieso open.”

Indoor trampolinehallen zijn in Amerika erg populair en de hype waait steeds meer over naar Nederland. “We willen 400.000 bezoekers per jaar trekken”, zegt Van Westing. “Daarmee wordt het een grote publiekstrekker voor Nieuwegein.” De trampolinehal komt in het pand van Trsnsportbedrijf Jos Brouwer aan de van Musschenbroekbaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren