Groot onderhoud A Cappella

In het woongebouw A Cappella (aan de Diepenbrocklaan) start woningcorporatie Mitros dit voorjaar met het groot onderhoud van de zeventig woningen. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Alle woningen krijgen een grote opknapbeurt zodat ze weer lange tijd mee kunnen.

Er worden nieuwe keukens geplaatst, er komen grotere badkamers en andere aanpassingen die het wonen prettiger maken. Zo krijgen de bewoners een ontmoetingsruimte, de gangen worden geheel vernieuwd en voorzien van voldoende verlichting, lichte vloeren en herkenbare voordeuren voor
iedereen. Er worden voorzieningen getroffen die het gebouw klaar maken voor de toekomst en zorgen dat het levensloopbestendig blijft. De entree van het gebouw krijgt een ander aanzicht door de plaatsing van een open luifel. Een nieuwe, frisse uitstraling, zowel aan de binnen- als de buitenkant.

Mitros en de aannemer voeren met alle bewoners een individueel gesprek om hen voor te bereiden op de werkzaamheden. Bewoners kunnen kennismaken met de uitvoerder en ze kunnen hun wensen en zorgen uitspreken aan de projectconsulent van Mitros. Deze blijft hen ook tijdens de werkzaamheden begeleiden. In maart en april zijn de kijkwoningen klaar en kunnen de bewoners alvast een glimp opvangen van hun toekomstige woning.

Met de uitvoering van deze werkzaamheden verwacht Mitros dat A Cappella in december weer een woongebouw is van deze tijd, waarin het prettig en rustig wonen is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren