Katern

Groot danssportevenement in het NBC

Op zondag 10 januari a.s. vind in het Nieuwegeins Business Center (NBC) een voor Nieuwegein groot sportevenement plaats. Meer dan 400 sportdansers zullen actief zijn in een wedstrijd van de Dutch Amateur League (onderdeel van de World Dance Council). Een nationale danssportorganisatie die verspreid over het gehele jaar in heel Nederland danswedstrijden organiseert. De toppers van de amateurs in de ballroom en latin en ook de beste professionals uit heel Nederland zullen hier aanwezig zijn.

De wedstrijd in het NBC wordt gezien als één van de beste en drukst bezochte wedstrijden van Nederland. De organisatie is in handen van Hans van de Hoef, die al voor de 3e keer deze wedstrijd in het NBC organiseert. Hij zal ook de presentatie van de wedstrijd op zich nemen. Hans is bekend van dansschool de Rijk Dancemasters en de vaste presentator van de WK in Parijs en de Dutch open in Assen.

Ook als kijkevenement is dit de moeite waard om eens een bezoekje te wagen. Van 10.00 uur tot 22.00 uur is het NBC vol van muziek en dans. De entree is € 10,00 aan de zaal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk