Groep 8 Vroonestein neemt gepast afscheid

Donderdagavond 9 juli jl. was het dan zover; de afscheidsavond van groep 8 van de Vroonestein. Deze avond die, door de Corona-maatregelen, een teleurstelling leek te worden werd een geweldige avond. ‘Een avond waar iedereen fijne herinneringen aan overhoud’ aldus Frits Hagmeijer van de  school in de wijk Zuilenstein.

Nadat de leerlingen als ware sterren over de rode loper bij het NBC Congrescentrum in Blokhoeve hun entree maakten, liepen zij via ‘The-walk-of-Fame’ (met ieder zijn of haar eigen gouden ster), naar de grote zaal. Na de ontvangst met een drankje en een zoete lekkernij, werd er in de aangrenzende zaal, met behulp van Kunst Centraal naar de film van groep 8 gekeken.

Alle gezinnen zaten in een eigen groepje bijeen, maar ook voor de leerkrachten was er een eigen plaats gereserveerd. Na afloop van de film kregen alle leerlingen nog een diploma, een groepsfoto en een roos.

De avond werd gezellig afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. De gehele avond was Petra, van Past & Present fotografie, aanwezig om het afscheid vast te leggen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren