Groep 8 van De Krullevaar neemt afscheid

Voor groep acht van De Krullevaar was woensdag 4 juli de laatste dag op de basisschool. De leerlingen verlieten de school door een erehaag van bloembogen, uitgezwaaid door leerlingen van de andere groepen. De laatste basisschool-week stond in het teken van afscheid. Op maandag gaf groep acht de traditionele afscheidsmusical. Dit jaar ging de musical over de Olympische spelen.

Groep drie bedankte de schoolverlaters voor hun wekelijkse hulp bij het leren lezen, het zogenoemde tutorlezen. Ieder kind uit groep drie is gekoppeld aan een vaste leespartner uit groep acht. Kinderen vinden het leuk en leerzaam om met een ander kind te lezen en groep drie maakt op deze manier veel leeskilometers.

Niet alleen met tutorlezen maar ook met andere activiteiten zoals het Lentefeest en de maandelijkse theatervoorstellingen hebben de groepen van De Krullevaar onderling contact. Daardoor is er extra binding tussen de leerlingen. Het afscheid van groep acht was voor menige leerling dan ook een ontroerend moment.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk