Groep 8 neemt afscheid van De Krullevaar

Woensdag 17 juli nam groep 8 van basisschool De Krullevaar aan de Groenling in de wijk de Doorslag afscheid. De kinderen werden één voor één opgehaald uit de klas door de leerkracht van groep 8. Bij de deur van de school kregen ze een hand en de beste wensen van de directeur. Vervolgens liepen ze over een rode loper en door een erehaag, gevormd door de kinderen van groep 1 tot en met 7, over het plein terwijl hun lievelingsnummer over het schoolplein schalde.

Tijdens de route werd er regelmatig gestopt om een knuffel of een high five uit te delen, onder andere aan kinderen uit groep 3. Die kregen het afgelopen jaar twee keer per week leesles van leerlingen uit groep 8. Door dit afscheid beseften de jonge lezertjes opeens dat zij hun maatje kwijt waren. Hier en daar rolde een traan over een wang. Ook sommige kinderen uit groep 7 hadden het een beetje moeilijk met het afscheid. Groep 7 is het afgelopen jaar veel opgetrokken met groep 8 omdat ze in een gecombineerde groep zaten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren