GroenLinks vraagt uw mening

GroenLinks Nieuwegein is via internet een discussie begonnen over het CWI. Werkzoekenden kunnen bij het CWI terecht voor ondersteuning en bemiddeling, maar of dit allemaal wel zo adequaat gebeurt word betwijfelt.

GroenLinks Nieuwegein zit al een tijdje op het internet en gebruikt het internet om de Nieuwegeinse bevolking en pers te informeren, maar is nu dus ook begonnen met een discussie forum. Het doel van dit forum is om binnen de partij aan meningsvorming en standpuntbepaling te doen, waarbij onderling gediscussieerd wordt tussen partijleden en geïnteresseerden. In termen zou het misschien ook ´chatten´ kunnen heten, maar de opzet is weldegelijk om tot een – politiek – debat te komen om vervolgens hier ook de consequenties uit te kunnen trekken. De partij wenst zich luisterend op te stellen en zet daarvoor nu ook het internet in.

Regelmatig zal er een discussie-thema worden geopend. Het actuele thema is momenteel de werking van het CWI. Werkt het CWI wel zo adequaat, doen ze wat gezegd wordt en welke mensen vallen buiten de boot zijn zo wat vragen die gesteld worden. De eerste reacties zijn al binnen, ervaringsdeskundigen wordt gevraagd om hun bijdrage.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk