GroenLinks vraagt om onderzoek feest voor jongeren tijdens Oud & Nieuw

De GroenLinks fractie in Nieuwegein heeft in een brief aan het college van B&W gevraagd te onderzoeken of het mogelijk is om op oudejaarsavond een activiteit te organiseren voor de jongeren in Nieuwegein, die passend is in het kader van de noodzakelijke Coronamaatregelen.

Aanleiding voor deze vraag is dat bekend is dat veel jongeren het nu al moeilijk hebben met de restricties waar ze door de Coronamaatregelen mee geconfronteerd worden. Daar bovenop komt het landelijk vuurwerkverbod.

‘Hoewel we ons als GroenLinks goed kunnen vinden in het vuurwerkverbod, vinden we tegelijk dat voor de jongeren een alternatief geboden moet worden waardoor ook voor hen de overgang van 2020 naar 2021 een goede avond/nacht kan zijn’ aldus Alma Feenstra, fractievoorzitter GroenLinks Nieuwegein.

Daarom vraagt GroenLinks aan het college van Nieuwegein om in samenspraak met jongeren en jongerenorganisaties de mogelijkheden te onderzoeken om iets voor en met hen te organiseren.

One thought on “GroenLinks vraagt om onderzoek feest voor jongeren tijdens Oud & Nieuw

  1. Linda

    Dit wordt een gedenkwaardig oud en nieuw. Een strafblad en een boete als aandenken voor het afsteken van het jaarlijkse siervuurwerk……voor alles is een eerste keer😂.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!