GroenLinks Nieuwegein houdt themabijeenkomst over Energietransitie

Op 8 november aanstaande organiseert GroenLinks in Nieuwegein een thema-avond over energietransitie. Net als alle andere gemeenten staat Nieuwegein voor een grote opgave en moeten er veel keuzes gemaakt worden.Tijdens de avond spreekt Tom van der Lee, Tweede Kamerlid GroenLinks, voor Nieuwegeinse inwoners over de energietransitie. Met bijdragen van wethouder Marieke Schouten en expert uitvoering duurzame oplossingen Dirk de Knecht krijgt u die avond een breed landelijk-regionaal en lokaal perspectief op de energie-transitie. Tom van der Lee houdt zich in de Tweede Kamer bezig met Klimaat en Energie. Marieke Schouten is in de gemeente Nieuwegein als wethouder onder meer verantwoordelijk voor duurzaamheid en energietransitie.

De avond is voor inwoners van Nieuwegein die geïnteresseerd zijn in de betekenis van de energie-transitie voor Nieuwegein. De thema-avond is van 18.45 uur tot 20.30 uur en vanaf 18.30 uur bent u alvast welkom voor soep en een broodje. De bijeenkomst is in Dorpshuis Fort Vreeswijk.

Aansluitend vindt voor de leden van GroenLinks een korte ledenvergadering (ALV) plaats van 20.45 uur tot 21.15 uur. De agenda en stukken hiervoor worden twee weken voor de datum van de ALV onder de leden verspreid.

Wilt u aanwezig zijn bij de themabijeenkomst over Energietransitie meld u zich dan aan via de website van GroenLinks in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren