GroenLinks Nieuwegein houdt themabijeenkomst over Energietransitie

Op 8 november aanstaande organiseert GroenLinks in Nieuwegein een thema-avond over energietransitie. Net als alle andere gemeenten staat Nieuwegein voor een grote opgave en moeten er veel keuzes gemaakt worden. De avond wordt ingeleid door GroenLinks-wethouder Marieke Schouten en door expert duurzaamheid Dirk de Knecht.

De avond is voor leden van GroenLinks, sympathisanten en andere belangstellenden en vindt plaats van 18.30-20.30 uur in Dorpshuis Fort Vreeswijk. Voor soep en broodjes wordt gezorgd.

Aansluitend vindt voor de leden van GroenLinks een korte ledenvergadering (ALV) plaats van 20.45 uur tot 21.15 uur. De agenda en stukken hiervoor worden twee weken voor de datum van de ALV onder de leden verspreid.

Wilt u aanwezig zijn bij de themabijeenkomst over Energietransitie meld u zich dan aan via de website van GroenLinks in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren