Griezellab in de bieb

Maak zelf een mini-griezelfilm of een lichtgevende pompoen in het open lab van de Media Makerspace op zaterdag 14 oktober (14.00 uur tot 16.00 uur). De kinderen gaan die dag in de bibliotheek alvast aan de slag voor Halloween! Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Meld je aan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Griezellab’. Het open lab is elke tweede zaterdag van de maand. Meedoen is gratis! Wil je een zelfgemaakt product mee naar huis nemen? Dan betaal je alleen de materiaalkosten (De kosten zijn maximaal € 5,-).

Wat is de Media Makerspace?
Onze wereld verandert in snel tempo. Technologie speelt een steeds grotere rol. Dat maakt vaardigheden als creativiteit, kritisch denken, mediawijsheid en samenwerken belangrijk.
De Media Makerspace van de bibliotheek is een plek waar kinderen en jongeren deze talenten kunnen ontwikkelen door samen aan de slag te gaan met techniek en media. 3D-printen, een robot bouwen, filmen en presenteren … . Het kan allemaal in de Media Makerspace van bibliotheek De tweede verdieping.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren