Katern

Gratis workshop Technica 10

Zaterdag 30 augustus worden tijdens de informatie & inschrijfdag van Buurtcentrum de Brink diverse activiteiten getoond. Voor de nieuwe cursussen kan worden ingeschreven. De Brink biedt dit jaar ook een Technica 10 cursus ‘Allerlei’ aan voor meisjes van 10-13 jaar. Deze gaat op 15 september van start.

Om nu al een indruk te krijgen van de werkwijze van Technica 10, is er dit jaar voor het eerst een gratis workshop mogelijk. Tijdens deze workshop kunnen meiden een bibberspiraal maken of een muziekdoosje. Er wordt hierbij kennisgemaakt met diverse gereedschappen en ook met het begrip elektriciteit. Er worden ook andere werkstukken getoond, die in een vervolgcursus gemaakt kunnen worden.

De ervaring is, dat meiden het erg spannend vinden en dat het eigenlijk helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Een cursus Technica 10 vergroot het technisch inzicht. Voor meiden met technische interesse gaat er een nieuwe wereld open.

De workshop wordt gegeven op zaterdag 30 augustus van 14.00 tot 15.30 uur. Plaats: Buurtcentrum De Brink aan de Parelduiker 13 te Nieuwegein. Opgeven is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Er is plaats voor 15 meiden. Opgeven kan bij het Multicultureel Vrouwenproject, Lenie Winter, tel. 030 – 60 337 48. Tevens kan hier worden opgegeven voor de complete cursus van 10 lessen, start 15 september.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk