Katern

Gratis workshop Reisverhalen schrijven

Verre reizen maken kunnen we allemaal. Maar de belevenissen tijdens de jungletocht in Thailand of de bergbeklimming in Zwitserland op papier zetten kost doorgaans meer moeite. Hoe breng je precies onder woorden welke dingen je allemaal hebt meegemaakt, zodat je familie en je vrienden achteraf met je kunnen meegenieten? En hoe schrijf je een reisverhaal of -blog dat een breed publiek weet te boeien?
Donderdag 23 juni houdt de Bibliotheek Nieuwegein van 20.00-22.00 uur een gratis workshop Reisverhalen schrijven. De reisjournalist Corno van den Berg heeft deze speciaal voor ons samengesteld. Hij bespreekt de theorie van een reisverhaal aan de hand van door hem geschreven artikelen. Daarna gaan we oefenen door een eigen verhaalidee (gedeeltelijk) zelf uit te werken. Interesse in deze workshop? Meldt u zich dan aan bij de balie van de bibliotheek of stuur een emailtje met uw gegevens. Het aantal plaatsen is beperkt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren