Gratis workshop: ‘hanteren van stress’

Zou je de volgende zaken willen bereiken in je leven? Meer: balans, rust en acceptatie, richting, zingeving, vitaliteit, doorzettingsvermogen, meer en betere relaties in werk en privé, minder fysieke en/of mentale klachten. Maak dan eens kennis met Mindfulness. Dit is een methode die is ontwikkeld om je aandacht te trainen en bewust keuzes te kunnen maken.

Loopt u vaak te piekeren? Ervaart u regelmatig stress? Twijfelt u aan uzelf en geniet u steeds minder van de dagelijkse dingen? Mindfulness biedt de mogelijkheid om meer vitaliteit en geluk in uw leven te ervaren. Mindfulness zorgt voor meer rust, meer zelfvertrouwen een beter concentratievermogen. U leert hoe het is om met aandacht te leven en werken. Wereldwijd onderzoek toont het positieve effect bij stressgerelateerde- en chronische (pijn)klachten.

De workshops Mindfulness vindt plaats op donderdagavond 3 september van 20.00 tot 21.30 uur en wordt gehouden in het Yoga Centrum Jeshiva aan de De Jonghlaan 9 in Nieuwegein. Zin om mee te doen? Stuur dan een e-mailtje naar Willem de Grootte, gecertificeerd Mindfulnesstrainer (VMBN), fysiotherapeut en haptonoom. Bellen kan ook: 06-53179044. Start training is op 13 september 2012.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk