Gratis webinars over hoe uw huis energiezuiniger te maken

Weet u welke energiebesparende maatregelen u kunt toepassen in uw woning? Vele Nieuwegeinse gezinnen namen al duurzame maatregelen of denken erover na. Misschien heeft u ook wel eens gedacht aan dak- of vloerisolatie, zonnepanelen of HR++ glas. Dit zijn een paar voorbeelden van aanpassingen die u meer wooncomfort en een lagere energierekening geven en bovendien het milieu minder belasten.

Verduurzamen
De vrijwilligers van Energie-N starten op- nieuw met hun webinars die afgelopen jaar wel 300 bezoekers trok. Ze helpen u gratis op weg met het verduurzamen van uw huis. Ze geven voorlichting en ze vertellen waar u het beste kunt beginnen. Heeft u al een maatregel op het oog? Woon een webinar over die specifieke maatregel bij en kom te weten waar u op moet letten, wat het echt oplevert en wat het mag kosten. U krijgt inzicht in hoe u financiering en subsidie kunt regelen voor het verduurzamen van uw huis.

Nieuwegein werkt aan een duurzame stad, waar ook in de toekomst gezond en mooi gewoond kan worden. Dat kan de gemeente niet alleen, zelfs niet met de hulp van Energie-N en andere organisaties. Zij hebben u als inwoner nodig. Doet u mee? Hier vindt u meer informatie over de reeks van gratis webinars die de komende weken zijn gepland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren