Gratis voet- en beenanalyse bij KMI

Vrijdag 30 september verzorgt KMI Home Care in samenwerking met Bauerfeind een gratis Voet- en Beenanalyse. Wie regelmatig last heeft van vermoeide voeten of benen, pijnlijke voeten, rusteloze benen of dikke enkels kan 30 september kosteloos een digitale voetscan en/of beenscan laten maken. Klachten aan knieën, heup, rug, nek of schouders zijn vaak te herleiden naar een verkeerde stand van de voeten. Na de scan ontvangt u deskundig advies hoe de klachten kunnen worden aangepakt. De Voet- en Beenanalyse op 30 september duurt van 10:00 – 16:00 uur en er wordt die dag alleen op afspraak gewerkt, zodat voor iedereen voldoende tijd gereserveerd staat. Bel voor een afspraak naar KMI: 030-6032971.
Veel mensen hebben, zonder dat ze het weten, klachten aan voeten en benen. Klachten die bijvoorbeeld met inlegzolen of elastische kousen verholpen kunnen worden. Voor de digitale voetscan loopt men over een meetplaat op de grond, waarmee de drukpunten en afwikkeling van de voet worden gevisualiseerd en eventuele oorzaken van klachten in kaart worden gebracht. De scan duurt slechts enkele minuten en na de voetscan ontvangt men direct een persoonlijk advies.

Ook voor een digitale vaatscan, waarbij de conditie van uw beenvaten wordt gecontroleerd, bent u de 30e september aan het goede adres bij KMI. In een paar minuten wordt het pompvermogen en de opvultijd van de beenaders gemeten. Zo kan in een vroegtijdig stadium worden vastgesteld of er sprake is van een afwijking of aderaandoening in de benen. Zo nodig wordt men met gericht advies doorverwezen naar de huisarts.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren