Gratis tweedehands kledingavond in De Steeg

Gratis tweedehands kledingavond in De Steeg

Wijkhuis De Steeg organiseert op dinsdag 19 juli aanstaande een avond waar tweedehands kleding gratis mee mag worden genomen. Het idee is ontstaan bij een medewerkster van het Wijkhuis. Zij heeft te veel kleding in huis en wist dat ze niet de enige was. Toen ze het naar voren bracht bij vrienden en bekenden is het idee ontstaan om gezamenlijk op een avond kleding weg te geven die dus niet meer gedragen wordt.

Tijdens deze avond zal er zowel dames- als herenkleding aanwezig zijn in alle maten. Geen kinderkleding en schoenen. Deze speciale avond is van 19.00 uur tot 21.00 uur en vind plaats in het Wijkhuis aan de Hoornseschans 101 in de wijk Fokkesteeg. De avond is voor particulieren. Handelaren zijn niet welkom.

In Wijkhuis De Steeg kunt u ook kleine reparaties laten uitvoeren aan nieuwe of gedragen kleding. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd. Dit kan vanaf eind augustus weer altijd op de dinsdag van 11.30 uur tot 15.00 uur. De dames van Balans Nieuwegein (voorheen MON) staan voor u klaar in het Wijkhuis. Een van de belangrijkste doelstellingen van Balans Nieuwegein is dat de buurtbewoners meedoen in de samenleving en betrokkenheid laten zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk