Gratis spreekuur tijdens ‘Week van de Opvoeding’ in Nieuwegein

Van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober 2019 staat de week in het teken van opvoeden en ouderschap. In heel Nederland kun je tijdens deze week workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken. Zo is er In Nieuwegein op dinsdag 8 oktober een gratis spreekuur waar ouders terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en ouderschap. Het thema dit jaar is ‘Hand in hand’

Opvoeden doe je niet alleen, maar samen. Hand in hand met ouders of opvoeders, spelen ook de school, sportvereniging, buren, vrienden en familie een rol in de opvoeding van het kind. Zij vormen samen de omgeving waarin kinderen opgroeien en worden opgevoed. Hoe beter opvoeders en betrokken organisaties samenwerken en elkaar versterken, hoe beter het kind gezond, kansrijk en veilig kan opgroeien. De Week is een mooi moment om de handen ineen te slaan. Organiseer een activiteit om te ontmoeten, te verbinden en kennis te delen over opvoeden.

Tijdens het spreekuur op 8 oktober aanstaande kunnen ouders vrijblijvend vragen stellen over de opvoeding en/of ontwikkeling van hun kind. Diverse professionals staan klaar om ouders van advies te voorzien. Het spreekuur vindt plaats bij Atlas Jeugdhulp aan de Meerwal 1-7 in Nieuwegein en duurt van 19.30 uur tot 30.30 uur. Aanmelden kan tot 7 oktober aanstaande via deze website. Een e-mailtje sturen of telefonisch (088 – 3210111) een afspraak maken kan ook.

Over Atlas Jeugdhulp
Atlas Jeugdhulp is relatief nieuw in de zorg. Zij bestaan uit een groep enthousiaste professionele hulpverleners die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en biedt twee verschillende diensten: Jeugd GGZ en Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding.

Atlas Jeugdhulp biedt binnen de Jeugd GGZ psychologische zorg aan kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Atlas Jeugdhulp biedt binnen de Intensieve Gezinsbegeleiding opvoedondersteuning in de thuissituatie in de vorm van Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding (IAG) aan gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 18 jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren