Gratis Reanimatiecursus in Merwestein

In het Sport- en Evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein kan iedereen die het wil op 3 juni een gratis cursus reanimatie volgen. De cursus wordt gegeven voor NieuwegeinHelpt!, een initiatief van Green Forest College en Stichting Hartslag Nieuwegein in samenwerking met Merwestein en Verbindion. Het initiatief wordt ondersteund door de RAVU (Regionale Ambulance Voorziening Utrecht) en de Gemeente Nieuwegein.

Als burgerhulpverlener moet u kunnen reanimeren. Green Forest College heeft voor iedereen die zich aanmeld als burgerhulpverlener een gratis reanimatiecursus geregeld op zaterdag 3 juni aanstaande. U leert op deze dag in 4 uur reanimeren, iedereen die 18+ is kan zich hier voor aanmelden.

Alle deelnemers ontvangen na afloop bij goed gevolg een officieel Europees erkend Rode Kruis certificaat en pas (conform richtlijnen Nederlandse Reanimatie Raad). Ook dit waardevolle certificaat is voor alle deelnemers geheel kosteloos (ter waarde van: € 75,-).

Meld je nu aan, leer reanimeren en help mensen levens redden! Aanmelden kan via het formulier op de website van NieuwegeinHelpt!.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk