Gratis Pukkelspreekuur bij KMI Home Care

In de voorjaarsvakantie (23 t/m 27 februari) organiseer KMI Home Care een gratis pukkelspreekuur. Geïnteresseerden (jong en oud) kunnen op afspraak terecht voor alle vragen over acné en men krijgt een gratis huidadvies om acné te voorkomen. Mocht een behandeling nodig zijn, dan kunnen de gediplomeerde huidtherapeuten van KMI Home Care deze ook uitvoeren. Veel zorgverzekeringen vergoeden een acnébehandeling. Wie een gratis huidadvies wenst, belt KMI op 030 – 6032971 voor een afspraak tijdens de voorjaarsvakantie. Ook buiten de schoolvakanties is een consult mogelijk.

‘Met het pukkelspreekuur willen we Nieuwegeinse jongeren voorlichten over het ontstaan en het verloop van acné. Zo helpen we de jongeren bij de acceptatie en kunnen ze er beter mee omgaan’, aldus Alberta van der Kuip, één van de gediplomeerde huidtherapeutes van KMI Home Care. ‘Veel mensen zijn zich er bovendien niet van bewust, dat hun zorgverzekering een acnébehandeling vergoedt. Het is dus zaak om even in de polis te kijken, want het is vaak onnodig om met acné te blijven rondlopen’.

KMI Home Care is gevestigd tegenover het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, is een speciaalzaak in medische thuiszorgproducten. Huidtherapie wordt steeds belangrijker in de zaak, evenals mammacareproducten (borstprotheses en bijbehorende lingerie en badkleding). KMI Home Care werkt uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten. De winkel van KMI Home Care en het centrum voor huidtherapie zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren