Gratis parkeren tijdens de daluren op Cityplaza

Veilig je decembercadeaus shoppen? Cityplaza nodigt je uit om je inkopen te doen tijdens de daluren. Het is dan nog lekker rustig en je kunt gemakkelijk anderhalve meter afstand bewaren. Daarom parkeer je op maandag tot en met zaterdag tussen 07.00 uur en 11.00 uur helemaal gratis. De parkeeractie geldt tot zondag 3 januari 2021. ‘Samen maken we veilig winkelen mogelijk!’

Veilig decemberaankopen doen
Schoencadeautjes, een feestelijke outfit, een cadeau voor je geliefde? Sinterklaas en Kerst zijn in aantocht. We raden je aan dit jaar jouw cadeautjes voor de feestdagen op tijd in huis te halen. In november en december verwachten we namelijk een grotere drukte in het winkelcentrum.

Samen met de Gemeente Nieuwegein hebben de winkeliers van Cityplaza ervoor gezorgd dat je gratis kunt parkeren in de parkeergarages van Cityplaza van maandag tot en met zaterdag tussen 07.00 uur en 11.00 uur. Lees hier alles over parkeren bij Cityplaza Nieuwegein. Het loont dus om op tijd op te staan voor het doen van je decemberinkopen of boodschappen in Cityplaza!

Samen sterk
Naast het gratis parkeren, zijn er in Cityplaza verschillende maatregelen genomen om veilig shoppen mogelijk te maken. In het winkelcentrum vind je handdesinfectiezuilen, aangegeven looproutes, uitdeelmomenten met gratis mondkapjes, extra inzet van schoonmakers en toezicht door de beveiliging. Ook kun je jouw bezoek vooraf plannen aan de hand van deze online drukte-indicator.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren