Gratis lunchpauzeconcerten in De kom

Op vrijdag 19 maart om 12.45 uur wordt in de hal van Theater de Kom weer het maandelijks lunchpauzeconcert gegeven. Op het programma staan onder andere werken van Debussy, Poulenc en Bizet.

Ensemble Lacq weet in deze serie steeds voor verrassingen te zorgen: een hoorniste bijvoorbeeld die ook een prima partij piano blijkt te kunnen spelen en een fagottiste die “even” overstapt op de dwarsfluit. In ieder programma staan bekende én onbekende componisten op het repertoire, waardoor het zowel feest der herkenning als plezierig onverwacht is. Voor veel mensen zal bij het komende concert de componist d’Indy een volslagen onbekende zijn. Daar tegenover staat dat de bewerking van een aria uit Carmen van Bizet (nee, niet het lied van de Toreador) een zeker succesnummer is. De afwisseling in de programmering en de losse presentatie maken de concerten toegankelijk voor letterlijk alle leeftijden.

Het publiek is vanaf 12.30 welkom voor een kop koffie. Eventueel meegebrachte broodjes kunnen tijdens het concert genuttigd worden. Het programma duurt tot ongeveer 13.15 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk