Katern

Gratis kinderopvang van KMN Kind & Co tijdens de Avondvierdaagse Nieuwegein!

Van maandag 15 mei tot en met donderdag 18 mei kunnen kinderen weer meedoen met de Avondvierdaagse in Nieuwegein. Voor kinderen tot en met 6 jaar, waarvan broertjes en/of zusjes meelopen, is er dit jaar wederom gratis kinderopvang mogelijk bij kinderdagverblijf Bibelot van KMN Kind & Co in Nieuwegein. Op maandag 15 mei tot en met woensdag 17 mei van 17.00 uur tot 20.00 uur kunnen de kinderen terecht.

De opvang ontlast ouders bij het organiseren van het brengen en halen van de kinderen die meelopen. De opvang vindt plaats op kinderdagverblijf Bibelot aan de Pr. Dr. Hesselaan 6 in Nieuwegein. Het kinderdagverblijf ligt op vijf minuten loopafstand van het verzamelpunt voor de Avondvierdaagse. De kinderen worden opgevangen door gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Tijdens de opvang krijgen de kinderen een gratis maaltijd en diverse activiteiten aangeboden. Voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid om te slapen.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze gratis opvangmogelijkheid dient u zich voor 12 mei aanstaande in te schrijven. Dit doet u middels het inschrijfformulier op de website van KMN Kind & Co.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren